Training gericht op omgaan met ingrijpende veranderingen op het werk

Folder pag 1Nieuwkoop 28 maart 2016.

Ontbijtzaken lid Patricia Hoogervorst (bedrijfskundige en teamcoach) en Sandra van Loenen (opleidingskundige, trainer& coach) presenteren met trots de training “Leuk!? Verandering op het werk!.

Patricia en Sandra hebben beiden ervaren wat de impact kan zijn van ingrijpende veranderingen op het werk, zoals een reorganisatie of een dreigend ontslag . Zij weten uit eigen ervaring dat verandering ook iets moois teweeg kan brengen . Met deze ervaring en de trainings- en coachachtergrond ontwikkelde zij een driedaagse training .

Drie daagse training Leuk!? Verandering op het werk!

De training is bedoeld voor mensen die te maken hebben met ingrijpende veranderingen op het werk, die hun energie kosten en het werkplezier beïnvloedt. Je raakt je vertrouwen kwijt en je zou weer met energie en plezier je werk willen uitvoeren, maar je weet niet hoe.

De training helpt je meer inzicht te krijgen in wat die verandering nu met je doet en leert je hoe je veranderingen kunt omzetten in nieuwe kansen en positieve energie zodat jij je weer sterker voelt en de regie hebt over je eigen loopbaan.

Ook bieden zij deze training op maat aan voor bedrijven die midden in een veranderingstraject zitten en vragen hebben hoe zij hun medewerkers zo goed mogelijk kunnen begeleiden in deze verandering.

Patricia Hoogervorst:

Patricia heeft veel ervaring met het coachen en trainen van teams en het begeleiden van organisaties in verandertrajecten. Zij weet mensen te motiveren om verandering te omarmen. Haar lijfspreuk is: “Richt je energie niet op het willen behouden van het oude, maar op het tot stand brengen van het nieuwe”. Als teamcoach laat zij medewerkers hun talenten inzetten voor betere samenwerking en betere resultaten.

Sandra van Loenen:

Sandra heeft veel ervaring als trainer en coach voor zowel teams als individuen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Het is haar uitdaging mensen te laten groeien en in te laten zien wat dat hun oplevert, zowel zakelijk als privé. Haar motto is: “Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen en er gaat een wereld voor je open”.

Contact

Wilt u meer informatie over deze driedaagse training “Leuk!? Verandering op het werk! Bekijk dan de flyer op de website van Sandra van Loenen www.sandravanloenen.nl of op de website van Patricia Hoogervorst www.phoocus.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een maatwerktraining binnen uw bedrijf, neem dan contact op met één van de trainers.

Sandra van Loenen

Website: www.sandravanloenen.nl

Telefoon: 06 22414524

Patricia Hoogervorst

Website: www.phoocus.nl

Telefoon: 06 27352224

web - 0685 - BeeldSchrift _ Nicolette Schuur

Quote bij de foto: Het gezamenlijke motto van Sandra en Patricia “Laat veranderingen voor je werken. Creëer nieuwe kansen en nieuwe energie”.

Categories: Nieuws